Business club De Vierkante Stoel

Onze leden

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
lidnaam
Gerard Abbink

Abbink Advies

Al ruim 30 jaar als accountant (AA) werkzaam voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. De ondernemer helpen bij het realiseren van zijn droom is daarbij kort gezegd mijn grote passie. Daarbij heb ik mij verder gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsfinancieringen en coaching van ondernemers en mag ik mij ook MKB Kredietcoach noemen.

Meer info
lidnaam
Marloes Droppers

Drop It Administraties

Uw ondersteunende factor op administratief gebied

Meer info
lidnaam
Herbert Legters

Peters Installatietechniek BV

Peters Installatietechniek is een allround installatiebedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Meer info
lidnaam
Clan Mengers

Clan Vakwerk

Clan Vakwerk kan alle voorkomende bouwwerkzaamheden verrichten al naar gelang de wens van de klant, dit kunnen zowel particulieren als ondernemers zijn.

Meer info
lidnaam
Jan Willem Kruisselbrink

JWK Bouw

JWK Bouw is een frisse onderneming waar gedacht word in oplossingen, met onze allround werknemers kunnen wij alle facetten van het bouwen in eigen beheer uitvoeren.

Meer info
lidnaam
Jolanda Hijink

JH Administraties

Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze de administratie verzorgde, is ze sinds 6 jaar weer in Nederland actief. Werkte parttime in loondienst, en als oproepbare zelfstandige voor diverse opdrachtgevers. In 2013, door overname van een deel van de klandizie van GHTS, geheel als zelfstandig bedrijf werkzaam.

Meer info
lidnaam
Bram Loman

Bram Loman Interieurarchitect

In 20 jaar ontwikkeld tot een allround, analytisch architectonisch vormgever, met een specifieke kennis op het gebied van apotheken, medische centra, scholen en kantoorinrichting.

Meer info
lidnaam
Veronique Plettenburg

Ready4styling

Ready4styling is een bedrijf voor de complete woninginrichting, waar u op een persoonlijke en vakkundige manier wordt geadviseerd en ontzorgd voor zowel de particuliere als zakelijke sector.

Meer info