Business club De Vierkante Stoel

Onze leden

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
lidnaam
Clan Mengers

Clan Vakwerk

Clan Vakwerk kan alle voorkomende bouwwerkzaamheden verrichten al naar gelang de wens van de klant, dit kunnen zowel particulieren als ondernemers zijn.

Meer info
lidnaam
Jolanda Hijink

JH Administraties

Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze de administratie verzorgde, is ze sinds 6 jaar weer in Nederland actief. Werkte parttime in loondienst, en als oproepbare zelfstandige voor diverse opdrachtgevers. In 2013, door overname van een deel van de klandizie van GHTS, geheel als zelfstandig bedrijf werkzaam.

Meer info
lidnaam
Veronique Plettenburg

Ready4styling

Ready4styling is een bedrijf voor de complete woninginrichting, waar u op een persoonlijke en vakkundige manier wordt geadviseerd en ontzorgd voor zowel de particuliere als zakelijke sector.

Meer info
lidnaam
Willem-Jan Putto

Korma IT Solutions

Internet en apps.

Wij zijn een software bureau dat garant staat voor het leveren van kwaliteit aan zijn klanten. De sterke punten van Korma zijn: analytisch vermogen, out of the box, kritisch, enthousiast.

Expertises:
– Dotnet, IOS, Android
– Wordpress, Joomla, Intranet.

– Hrm planningsystemen, Narrowcasting, Communicatiesystemen

Meer info
lidnaam
Charles van den Berghe

Berghe, koffie & meer

C. van den Berghe koffie & koffie-apparatuur is totaalleverancier op het gebied van koffie en thee.

Meer info
lidnaam
Dennis Kolsté

Autoschade Winterswijk

Autoschade Winterswijk is een jong en innovatief autoschadebedrijf. ASW is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en spot repair. Speciale technieken om kleine schades snel en zonder hoge kosten te repareren. Maar ASW kan ook grote schades repareren, voor alle verzekeringen zonder verlies van eigen risico. ASW is Focwa LITE gecertificeerd.

Meer info
lidnaam
Frank Peeters

LPL Advocaten

LPL Advocaten is een middelgroot, regionaal werkend advocatenkantoor met vestigingen te Zevenaar en Winterswijk. Wij denken een frisse en moderne kijk op ons vak te hebben.

Meer info
lidnaam
Marco Stemerdink

Hotel de Lindeboom

In de buurtschap Brinkheurne aan de Kottenseweg staat sinds jaar en dag “De Lindeboom”. Wij, Marco en Marjon Stemerdink, runnen sinds een aantal jaren met heel veel plezier zelfstandig het hotel café restaurant “De Lindeboom” , dat al ruim 140 jaar binnen onze familie is. Kenmerkend voor ons hotel is de gemoedelijke, gezellige en huiselijke sfeer.

Meer info