Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Gerard Abbink

06-39867002

Abbink Advies

Al ruim 30 jaar ben ik als accountant (AA) werkzaam voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. De ondernemer helpen bij het realiseren van zijn droom is daarbij kort gezegd mijn grote passie. Daarbij heb ik mij verder gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsfinancieringen en coaching van ondernemers  en mag ik mij ook MKB Kredietcoach noemen.

Wat doet mijn bedrijf ?

Abbink Accountancy en Advies richt zich met haar dienstverlening op ZZP’ers en ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Hierbij wordt samengewerkt met specialisten op het gebied van loonadministratie, fiscaal advies, subsidies etc. Samen willen wij ondernemers ontzorgen van alle administratieve en fiscale verplichtingen en ze daarnaast ondersteunen bij het runnen van hun bedrijf.

Vanuit de rol van Kredietcoach kan ik de ondernemer helpen met de vraag hoe hij de resultaten van zijn bedrijf kan verbeteren. Naast de financiën gaat het dan o.a.  ook over de marketing, de interne organisatie en vooral ook over de persoon van de ondernemer zelf. Wat zijn zijn competenties en waar liggen zijn verbeterpunten ?

Speerpunten

Gemak, inzicht en een vaste prijs zijn de speerpunten van onze dienstverlening.

Gemak

Gemiddeld besteedt een ondernemer 20 uur per maand aan zijn administratie. Nu zegt een gemiddelde niet zoveel, maar onze ervaring leert dat een tijdsbesparing van 25 tot 50% tot de mogelijkheden  behoort. Hoe we dat doen? Door te werken met een platform waar zowel  u als wij toegang toe hebben en waarmee we een optimale samenwerking kunnen realiseren. Dat doen we niet alleen bij het verwerken van administraties, maar bijvoorbeeld ook bij het maken van een ondernemingsplan, of het samenstellen van de jaarrekening.

Zo geven we invulling aan onze slogan “Samen Ondernemen”.

Inzicht

MKB ondernemers sturen hun bedrijf voor een belangrijk deel op gevoel. Dan is het wel zo prettig dat dit gevoel ook bevestigd wordt door feiten. Met onze manier van werken heeft de ondernemer 24/7 inzicht in zijn financiële situatie. Ook dit realiseren we door gebruik te maken van ons platform. 

Vaste prijs

Uurtje/factuurtje, het komt nog steeds veel voor in de financiële dienstverlening. Maar wie wil er nu betalen voor de tijd die er wordt besteed ? Het gaat uiteindelijk om het product dat je afneemt. Daarom maken wij altijd vooraf afspraken over de kosten van onze dienstverlening. Of het nu gaat om het verwerken van de administratie of het geven van advies. Zodat u precies weet waar u aan toe bent als u met ons in zee gaat.

 

Nieuwsgierig ?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening ? Voor meer informatie kunt u terecht op onze site www.abbinkadvies.nl .  Een afspraak maken kan ook. U kunt daarvoor mailen naar info@abbinkadvies.nl of bellen naar 06-39867002.

 

Abbink Advies
Abraham Kuyperstraat 17
7103 GN Winterswijk
Telefoon: 06-39867002

E-mail: info@abbinkadvies.nl
Website: https://abbinkadvies.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>