Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Dennis Kolsté

Autoschade Winterswijk

ASWDennis Kolsté, eigenaar van Autoschade Winterswijk (ASW), is lid van de Vierkante Stoel, omdat hij – als jonge ondernemer – een klankbord hoopt te vinden. „Netwerken, elkaar verder helpen en anderen verder helpen, daarom ben ik lid geworden”, vertelt Dennis.

Zijn bedrijf Autoschade Winterswijk bestaat bijna drie jaar en is pas geleden verhuisd naar een nieuw pand aan de Tinbergenstraat 44. „Dat was nodig in verband met de groei van de werkzaamheden en het team. We hebben nu twee maal zoveel ruimte in een modern en goed geoutilleerd pand, zodat we onze klanten een goede en uitgebreide service kunnen leveren.” Autoschade Winterswijk is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en in ‘spot repair’. Dat is een revolutionaire techniek om bijvoorbeeld kleine schades snel en zonder hoge kosten te repareren. Uitdeuken zonder spuiten is een mooie en milieuvriendelijke oplossing voor bijvoorbeeld hagelschades en parkeerdeukjes, de deuken worden 100 % hersteld met behoud van de originele fabriekslak en zelfs met FOCWA garantie.

„Maar ook voor reparatie van grote schades en schades die via de verzekering worden afgewikkeld kan men bij ASW terecht. Wij werken voor alle verzekeringen. Dat kan op een voor de klant zo gunstig mogelijke regeling, en met vervangend vervoer”, vertelt Dennis Kolsté. Hij raadt iedereen aan, om bij schade eerst even langs ASW te gaan voor een vrijblijvende schadetaxatie en advies hoe de zaken verzekeringtechnisch zo goed mogelijk af te handelen. „Wij proberen de klant altijd alternatieven te bieden waardoor hij weer een perfect gerepareerde auto heeft én financieel de beste oplossing. U kunt daarbij zelfs kiezen voor reparatie door middel van gebruik van tweedehands onderdelen van A-kwaliteit, in plaats van nieuw.”

Indien gewenst wordt de auto na een reparatie weer in showroomstaat gebracht. Dat gebeurt in samenwerking met Kolsté Car Cleaning .

Nieuw is de airco-service : mocht de airco niet meer (goed) werken, dan kan ASW het systeem voor u controleren en waar nodig opnieuw afvullen.

Autoschade Winterswijk is te vinden aan de Tinbergenstraat 44.

Autoschade Winterswijk
Tinbergenstraat 44
7102 JL Winterswijk
Telefoon: 0543 - 53 53 22

E-mail: info@autoschadewinterswijk.nl
Website: http://www.autoschadewinterswijk.nl/

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>