Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Niels Blikman

06-46118218

BDUmedia

BDU-logo-200BDUmedia uw uitgever.
Bij BDUmedia regisseren en verwerken we content van onze media, zowel het redactionele nieuws als de commerciële advertenties en advertorials. Wij bieden u commerciële mogelijkheden in bredere zin. Dat wil zeggen dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een advertentie in een lokale krant of een vaktijdschrift, maar dat wij ook uw partner zijn voor het verspreiden van uw reclameboodschap via diverse andere kanalen.

Online en offline sterk
Wij bieden u communicatie-oplossingen op maat voor de doelgroepen, die voor u van belang zijn. Dat kan met eenadvertentie in de krant of tijdschrift, middelsfolderverspreiding, maar ook met een online campagne,per e-mail of een combinatie van offline en online. Hoe dan ook, wij zijn de intermediair tussen u en uw (potentiële) klant.

Effectief adverteren in de merken van BDUmedia
BDUmedia is met haar merken actief in lokale nieuwsmedia en (vak)magazines. De merken van BDUmedia zijn allemaal sterk geworteld in de lokaliteit of de nichemarkten waarin we actief zijn. Ontdek wat onze merken voor u kunnen betekenen. Maak uw keuze uit de mogelijkheden van lokaal adverteren, adverteren in één van onze (vak)magazines of adverteren op nationaal niveau/lokaal niveau. Kijk voor mediadocumentatie op: www.bdumedia.nl of bel met Niels Blikman: 06-46118218

Folderverspreiding
BDUmedia biedt u de mogelijkheid om uw reclamefolder een hogere attentiewaarde mee te geven. U kunt hem tezamen met een regionaal goed gelezen krant in de bus laten vallen. Ons distributienet dat wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd staat garant voor hoge betrouwbaarheid en een correcte bezorging. Door een speciaal beloningssysteem motiveren wij ruim 3.500 bezorgers. Deze trekken er wekelijks op uit om met 100% inzet onze kranten te verspreiden met daarin los folder materiaal.

Met krant
Het is mogelijk om in één van onze kranten uw folder mee te geven. Omdat er een beperkt aantal folders in de krant bijgesloten kunnen worden is het belangrijk om uw planning tijdig door te geven.

Met bulk
De bulkverspreiding is een verspreiding waarin het niet uitmaakt hoeveel folders er mee gaan. De verspreiding is op meerdere dagen, dit is per gebied verschillend. Het aantal te verspreiden folders van de bulkverspreiding kan lager zijn dan de verspreiding met de krant. Dit omdat er geen buitengebied wordt meegenomen.

Kortom een hoop mogelijkheden, neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neemt u ook gerust een kijkje op: www.achterhoeknieuwswinterswijk.nl

BDUmedia
Adres
Postcode Plaats
Telefoon: 06-46118218

E-mail: n.blikman@bdu.nl
Website: http://www.bdumedia.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>