Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Ben Breukers

Breukers Bouwmaterialen B.V.

breukers-bouw-logoBreukers Bouwmaterialen B.V. is een vertrouwde naam als het gaat om hout en bouwmaterialen. Daarnaast bieden wij ook een compleet assortiment aan sierbestrating en vele tuinhout producten.

Breukers Bouwmaterialen is reeds 75 jaar actief op het gebied van bouwmaterialen. Wij bieden een ruim assortiment bouwmaterialen voor de professionele verwerker als ook voor de doe-het-zelver. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit gevelstenen, isolatie, diverse mortels, hout- en plaatmateriaal, leidingmaterialen. Veel van deze bouwmaterialen liggen opgeslagen in onze nieuwe 2700m² grote bouw drive-in, zodat de materialen droog liggen en snel te pakken zijn. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van (sier)bestrating en tuinproducten. Een groot assortiment sierbestrating en tuinproducten is te bekijken in onze showtuin. Dit loopt van beton-, natuursteen-, gebakken-bestrating tot aan blokhutten, tuinhout, tuinverlichting, siergrind en waterornamenten.

breukers-bouwmaterialen-pandKom gerust eens een kijkje nemen in onze showtuin.

Breukers Bouwmaterialen B.V.
Van Leeuwenhoekweg 1
7102 EJ Winterswijk
Telefoon: 0543 – 51 31 61

E-mail: info@breukers.nl
Website: http://www.breukers.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>