Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Marco Stemerdink

Hotel de Lindeboom

familie-stemerdeink-hotel-de-lindeboomIn de buurtschap Brinkheurne aan de Kottenseweg staat sinds jaar en dag “De Lindeboom”. Wij, Marco en Marjon Stemerdink, runnen sinds een aantal jaren met heel veel plezier zelfstandig het hotel café restaurant “De Lindeboom” , dat al ruim 140 jaar binnen onze familie is. Kenmerkend voor ons hotel is de gemoedelijke, gezellige en huiselijke sfeer. Die is mede ontstaan doordat wij hier ook wonen, samen met onze twee kinderen.

Naast de hotelfunctie van “De Lindeboom” hebben wij ook een restaurant, een gezellige bar en een (achter)terras. Kok Sander doet zijn werk, net als wij, met veel plezier. Je proeft dan ook dat de maaltijden met veel liefde voor het vak bereid zijn. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, diner of een buffet. Tevens is “De Lindeboom” de thuisbasis voor diverse verenigingen, zoals de Brinkheurnse Schiet Vereniging, toneelgroep Tejatertick en de Wimac (de Winterswijkse motoren- en autoclub).

Hotel de Lindeboom
Kottenseweg 152
7115AE Winterswijk-Brinkheurne
Telefoon: 0543–563295

E-mail: info@hoteldelindeboom.com
Website: http://www.hoteldelindeboom.com

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>