Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Jolanda Hijink

06-20056992

JH Administraties

jh-administratiesJolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven.

Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze de administratie verzorgde, is ze sinds 6 jaar weer in Nederland actief. Werkte parttime in loondienst, en als oproepbare zelfstandige voor diverse opdrachtgevers. In 2013, door overname van een deel van de klandizie van GHTS, geheel als zelfstandig bedrijf werkzaam.

Werken als zelfstandige vindt ze leuk en uitdagend. Ze werkt niet voor particulieren maar voor ZZP’rs, kleine en grote bedrijven in verschillende branches. De verscheidenheid van de bedrijven, zorgt dat elke dag weer interessant is.

Flexibiliteit in uitvoering is een pré en de kracht voor wie van haar diensten gebruik wil maken: ze komt het werk halen of brengen, werkt op haar eigen kantoor of bij de klant, wekelijks, éénmaal per kwartaal, alleen inboeken of betalingen, inkoop en verkoop boekingen, jaarcijfers klaarmaken voor de accountant, kortom de klant bepaalt zelf wat hij door Jolanda wil laten doen en op welk moment.

Jolanda werkt het meest met het programma Snelstart maar kan ook met een door de klant aan te geven programma werken.
En als laatst, niet onbelangrijk, werkt Jolanda tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Eind 2014 is Jolanda penningmeester geworden van de Vierkante Stoel.

JH Administraties
Bredelerweg 3
7106 CL Winterswijk-Ratum
Telefoon: 06-20056992

E-mail: jehijink@gmail.com
Website:

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>