Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Jerry Klanderman

KHK borduren en bedrukken

KHK-logo-600KHK is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van verschillende soorten textiel, te denken aan onder andere kleding/badstoffen/babyartikelen en banners.

Het bedrijf is een groothandel in kleding, bedrijfskleding, badstoffen en veel andere producten. Onze medewerkers zijn zeer flexibel en creatief in het verwerken van uw wensen. Al uw logo’s of afbeeldingen kunnen door onze medewerkers worden omgezet tot een borduur of bedruk bestand.

Het is mogelijk om bij ons uw kleding te bestellen en te laten borduren of bedrukken. Maar dat neemt niet weg dat u gerust ook uw eigen kleding mee mag nemen voor een borduring of bedrukking. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u professionele adviezen geven.

Voor meer informatie over artikelen, borduringen of bedrukkingen, kom dan gerust langs of neem contact op via de mail of telefoon.

Kijk ook eens op ons Facebook pagina voor recente aanbieden en voorbeelden: https://www.facebook.com/KHKtextiel

Jerry Klanderman (zie foto) en Johnny Klanderman, directeursleden van KHK en hun enthousiaste team medewerkers heten u graag van harte welkom bij het bedrijf!

KHK borduren en bedrukken
Buys Ballotstraat 7a
7102 EA Winterswijk
Telefoon: 0543-530347

E-mail: info@khk-winterswijk.nl
Website: http://www.khk-winterswijk.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>