Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Willem-Jan Putto

Developer

06 1324 9036

Korma IT Solutions

Korma planningsoftware en apps achterhoek winterswijkWij zijn een software bureau dat garant staat voor het leveren van kwaliteit aan zijn klanten. De sterke kant van Korma is het analytisch vermogen om in de organisatie van de opdrachtgever moeizame processen op te sporen en om te zetten in een automatiseringssysteem op maat!

Hoe is de klant van een organisatie gebaat bij automatisering van de organisatie.

Daarbij hebben wij ons ook gespecialiseerd op de internetconnectiviteit van een organisatie; wat kunnen we doen zodat de klant van een organisatie handig gebruik kan maken van de mogelijkheden die internet biedt, voor die organisatie? Processen worden geautomatiseerd, zodanig dat de klant op een handige manier gebruik kan maken van de internetkant van ieders bedrijf! Hierbij denken we aan een betere vindbaarheid van uw producten en diensten op internet, aan een overzichtelijke site of een meer klantvriendelijke verkoopmogelijkheid!

Korma IT Solutions
Dingstraat 1
7101 GX Winterswijk
Telefoon: 0543 – 711 000

E-mail: w.j.putto@korma.nl
Website: http://www.korma.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>