Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Huib Legters

Snoeck-Huiskamp Autoschade

logo snoeckHet team van Snoeck-Huiskamp helpt u graag snel en vakkundig weer op weg. Wij repareren uw autoschade en ruitschade op professionele wijze en regelen alle bijkomende papierzaken persoonlijk.  Een schade wordt hiermee een stuk minder vervelend!

Door de tijd heen is de auto enorm veranderd; de techniek, elektronica en materialen die tegenwoordig gebruikt worden vergen allen hun eigen aanpak. Snoeck-Huiskamp Autoschade heeft altijd gestreefd met de tijd mee te gaan door de laatste ontwikkelingen op het gebied van auto- en schadetechniek op de voet te volgen en onze apparatuur en kennis daarop af te stemmen.  Op die manier kunnen we elke ruit-, en auto-schade veilig, en met volledige Focwa-garantie herstellen.

autohopper_2Ook voor autoverhuur ben je bij Snoeck-Huiskamp op het juiste adres! Autohopper is de perfecte keuze als het gaat om autoverhuur in Winterswijk.  Al voor €29,- per dag, inclusief allrisk verzekering, incl. BTW en incl. 100 vrije kilometers per dag! What you see is what you get, geen verrassingen achteraf, dat is no-nonsense autoverhuur. Je kunt heel gemakkelijk je auto huren door hem online te reserveren. Dan zetten wij hem vast voor je klaar en kun je er meteen mee wegrijden. Met Autohopper wordt een auto huren wel erg makkelijk en goedkoop!

Snoeck-Huiskamp Autoschade
Technopark 4
7102 JM Winterswijk
Telefoon: 0543-520 119

E-mail: huib@snoeckhuiskamp.nl
Website: http://www.snoeckhuiskamp.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>