Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Mike Vrijdag

Strandlodge

logo“Think global, eat local”, is het motto die ik vertaal in mijn gerechten bij de Strandlodge. Het in een prachtig omgeving liggende paviljoen kenmerkt zich door haar gastvrijheid, en is de basis waar ik mijn inspiratie tot uiting breng. Het bedenken en bereiden van gerechten is mijn grote passie. Ben voortdurend bezig met hoe iets lekkerder, mooier, uitdagender, of juist eenvoudiger kan. Mijn doel is, om onze gasten kennis te laten maken met mijn liefde voor eten. In onze verschillende arrangementen, is gastgerichtheid het uitgangspunt en worden de wensen behoeften van de gast meegenomen in het totale plaatje.

De Strandlodge kenmerkt zich door zijn bijzondere gerechten, de unieke plek, haar waardevolle historie, trendy kookstudio en restaurant en haar geweldige uitzicht op de bossen en het water.

Strandlodge
Badweg 4
7101 EG Winterswijk
Telefoon: 0543-769037

E-mail: info@slww.nl
Website: http://www.slww.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>