Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Edwin Bollen

Vincire Websites+

Vincire Websites+ is een webdesignbureau met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.

Wij verzorgen voor bedrijven uit het MKB internetdiensten als; webdesign, content management systemen, websiteoptimalisatie, weblogs, webhosting en domeinnaam registratie.

Waarom kiezen voor Vincire Websites+?

Klantgerichte en gebruiksvriendelijke websites

Wij bieden heldere websites waarin de bezoeker makkelijk zijn weg kan vinden. De informatie vindt die men zoekt binnen enkele muisklikken.
Geen overbodige opmaak, correct gebruik van code en extra techniek alleen daar waar het functioneel is.

Onderhoudsvriendelijke websites

Een website is alleen aantrekkelijk en klantgericht als deze actueel is. En een website houdt u alleen actueel als u deze makkelijk kunt bijwerken.
Met ons Content Management Systeem kunt u uw website eenvoudig bijwerken. Enige kennis van een browser en een textverwerker is al voldoende.

Effectieve websites

Websites die ontwikkeld worden vanuit een doordacht plan. Met de doelstellingen die u voor uw organisatie heeft duidelijk voor ogen. U wilt resultaat behalen.
Uw website dient dus gevonden te worden en zo bezoekers te trekken. Dan dient de website hen overtuigen van de kwaliteit van uw bedrijf. Zodat zij contact met u opnemen, en klant worden.

Portfolio

Projecten die we hebben gedaan vindt u op onze website. vincire.nl

Vincire Websites+
Stationsstraat 1
7101 GH Winterswijk
Telefoon: 0543-532860

E-mail: info@vincire.nl
Website: https://www.vincire.nl

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>