Business club De Vierkante Stoel

lidnaam
Manon Bent

Wenters Sports Club

logo_wenters-sport

Wenters Sports Club is een moderne sportclub die bewegen – en soms stilstaan – tot kunst heeft verheven. Supergemotiveerde medewerkers (ruim 15) enthousiasmeren de leden bij hun fitnessprogramma en begeleiden hen bij hun activiteiten: fit worden, fit blijven, afvallen, spierversterking of outdoor sporten.

Wij werken voor de groepslessen met hét groepslesconcept van de wereld: Les Mills! We starten met 8 verschillende, gevarieerde lessen: BodyPump, RPM, BodyBalance, Sh’BAM, BodyStep, BodyAttack, Grit en BodyVive. Veel body, dat is duidelijk. Tevens hebben wij een actieve samenwerking met 0-coach die de bootcamp bij ons organiseert. XCO (Xtreme Cor, buisjes met grit die je vasthoudt tijdens de oefeningen) lessen indoor en XCO walking & running outdoor hebben wij ook in huis. Kortom, je kunt voor elk doel de voor jou meest geschikte groepsles kiezen.
Wenters hanteert het unieke pay-per-use principe waardoor waar je zelf je abonnement kunt samenstellen. Het basistarief is superlaag:€ 4,95 per week! Dat wordt aangevuld met een bouwstenen naar keuze vanaf € 1,00. Dat betekent dus betaalbare luxe, aanbod en service vanaf € 5,95 per week.

De vestiging Winterswijk is gevestigd tegenover theater de Storm en kent daar al een jarenlange geschiedenis. De laatste verbouwing heeft juli 2013 plaatsgevonden en momenteel beschikken we over een grote groepsleszaal, een RPM zaal, lounge, fitnesszaal, heerlijke sauna met relaxruimte, ligstoelen en dompelbad, zonnebank en kinderopvang. Daarnaast is er een inpandige fysiotherapeut en cesarpraktijk aanwezig en voldoende parkeergelegenheid waardoor je de auto prima voor de deur kunt parkeren.

Wenters Sports Club
Haitsma Mulierweg 22-24
7101 CA Winterswijk
Telefoon: 0543 51 38 78

E-mail: manon@wentersfitness.nl
Website: http://www.wentersfitness.nl/

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>