Business club De Vierkante Stoel

Achterhoekse chique ervaren in de Strandlodge te Winterswijk, een restaurant op een unieke plek waar gasten geïnspireerd worden met eten en drinken en een hoge service wordt geboden.

strandlodge-mike-vrijdagDe uitbater Mike Vrijdag wilde al vanaf zijn 20ste zelfstandig ondernemer worden. Zelf, zegt hij, is hij niet zo handig maar wel creatief.
Zo is hij restauranthouder geworden, een vak waarin hij al zijn passie en creativiteit kwijt kan.
Hij wordt door alles om hem heen geïnspireerd, van natuur tot kunst, muziek, kleuren, geuren en vormen. Maar als ik een koe zie staan zie ik geen mooie koe maar een “lekkere” koe.
Zijn ideale werkdag speelt zich af tussen 11.00 en 24.00 uur samen met zijn medewerkers waar hij bijzonder trots op is.

terras-strandlodge-winterswijkDe Strandlodge is in mei 2010 geopend, we bestaan al weer vier jaar. We kunnen nu stellen dat onze gasten ons weten te vinden. We hebben destijds voor de naam Strandlodge gekozen omdat we een Lodge style wilden uitdragen en we lagen aan een strand.
Onze eerste opdracht was de bruiloft van Koen en Wandy Knufing, het lijkt al weer zolang geleden.
We genieten enorm van het bedenken, de voorbereiding en de tevredenheid van onze gasten en het minder leuke werk (de was) moeten we er gewoon bij doen.
Bij alle nieuwe producten zoeken we goed uit wat het is, waar het vandaan komt, hoe het bereid moet worden, hoe het smaakt, hoe kunnen wij dat bij ons kunnen maken. Daarom zoeken wij ook altijd met zorg onze leveranciers uit. Om een topproduct te maken moeten alle onderdelen van hoge kwaliteit zijn.
Onze gasten verassen we graag met onverwacht, prikkelend en inspirerend eten. Daardoor is ons werk erg afwisselend.

Wij zouden stiekem wel een beetje op de Nederlandse topkok en restaurateur Sergio Herman willen lijken, zoals zij zich presenteren, daardoor kunnen wij ons laten inspireren.
Onze gasten zijn voor een groot deel van middelbare leeftijd, met een gemiddeld inkomen en geïnteresseerd in ”het goede leven”. Door de romantische omgeving en ambiance is ons bedrijf ook gewild door bruidsparen.
strandlodge-winterswijkDoordat wij erg flexibel zijn kunnen we aan vele wensen van onze gasten voldoen maar het moet wel realistisch zijn en binnen ons concept, onze visie passen.
Ons streven is om onze gasten een totaal beleving van geuren, kleuren en smaken te bieden. Daardoor onderscheiden wij ons van anderen.
Wij vinden het erg belangrijk dat onze gasten tevreden naar huis gaan en dit aan hun relaties verder vertellen.
Mijn ideaal is meerdere filialen te hebben, groeien en vooruitgaan met de kwaliteit. Daarom zijn wij ook actief met netwerken waarbij wij onze visie op voeding kunnen uitdragen.

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>