Business club De Vierkante Stoel

De businessclub de Vierkante Stoel bestaat uit lokale ondernemers die hun maatschappelijke verantwoording niet uit de weg gaan. Ze zetten zich graag in voor, veelal lokale, goede doelen die bijdragen aan een betrokken en leefbare maatschappij.

Enkele voorbeelden zijn de sponsorloop van de Stichting Kinderwensmobiel, de Nina4Semmy run, de voorstelling Lagu Damai in het Openluchttheater, Marathon Nationaal Landschap Winterswijk, Winterswijk On Ice, kledingbank,  etc.. . Leden van de businessclub hebben op verschillende manieren bijgedragen aan deze initiatieven.

Meld een goed doel of initiatief aan.
De Vierkante Stoel komt graag in contact naar personen/organisaties die zich inzetten voor het goede doel.
De leden van de de businessclub zullen mogelijkheden zoeken om u daarbij te ondersteunen. De steun die wij u kunnen geven kan een financiële zijn maar juist de initiatieven waar bij wij onze kennis, vaardigheden en ons netwerk kunnen inzetten om u en uw doel te helpen zijn welkom.

U kunt zich met uw initiatief melden bij het secretariaat op secretariaat@devierkantestoel.nl. Als voorwaarde stellen wij dat uw initiatief volkomen onbaatzuchtig en maatschappelijk relevant is. Daarnaast hebben doelen die een binding hebben met de gemeente Winterswijk de voorkeur.

Binnen de businessclub zal uw aanmelding worden besproken en wij bekijken of en welke hulp wij u kunnen bieden.

Zoekt u iets ?

Misschien kan één van onze leden u helpen.
De Stoel schuift aan bij:

JH Administraties – Jolanda Hijink

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. Na 15 jaar in Amerika gewoond en gewerkt te hebben in het bedrijf van haar man, waar ze […] lees verder >>